Vossen: “Dat is de kracht van onze kern”

Vossen Dat is de kracht van onze kern

29 november 2015 16:38 - Jelle Vossen was in de 1-4-overwinning op het veld van Mechelen de matchwinnaar. De 26-jarige Limburger viel in en scoorde twee keer, waaronder een absolute beauty.

“Zo’n bal is altijd alles of niks. Zeker met de wind kan die bal evengoed uit het stadion vliegen. Maar als je niet probeert, kan de bal ook niet binnengaan natuurlijk. Al is er wat geluk mee gemoeid.”

“Ik heb het gevoel dat Club Brugge aan het groeien is. Je ziet vandaag ook dat de jongens op de bank het verschil kunnen maken. Dat is de kracht van onze kern, want we boeten niet in op kwaliteit als de ploeg op enkele posities wijzigt”, besluit Vossen voor de camera’s van de rechtenhouders.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.