Vossen krijgt hilarisch cadeau op Sinterklaasfeest

Vossen krijgt hilarisch cadeau op Sinterklaasfeest

23 november 2015 05:16 - Na de overtuigende 3-0-zege tegen Zulte Waregem, konden de spelers van Club Brugge zondag nagenieten op het jaarlijkse Sinterklaasfeest in Plopsaland. Zo ook Jelle Vossen, die een geniaal cadeau kreeg van de zwarte piet ter plaatse.

Meer dan 1000 kinderen en hun familie tekenden present in het pretpark om er een glimp op te vangen van hun favoriete Club-spelers. Voor Vossen had de ‘voetbalpiet’ een leuke verrassing in petto.

Hij toverde uit de zak van Sinterklaas een oude brief tevoorschijn, waarin een 8-jarige Jelle bij de Sint om een shirt van Club Brugge smeekte. Dat weet HLN. Een grapje dat de Brugse spits best kon smaken, aangezien hij als kind effectief voor Club supporterde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.