Vossen voert Brugse supportersgezangen aan

Vossen voert Brugse supportersgezangen aan

29 november 2015 17:09 - Club Brugge heeft een uitstekende zaak gedaan in Mechelen. Het won Achter de Kazerne oververdiend met 1-4 en nadert zo tot op twee punten van leider AA Gent.

Na de wedstrijd mocht man van de match Jelle Vossen de blauw-zwarte aanhang toezingen. De Brugse supporters, alsook de spelers, genoten duidelijk met volle teugen van de klinkende overwinning.

We kregen onze overwinningsgezangen ook nog vanuit een andere hoek toegestuurd door Ronny Swennen, een supporter die meereisde naar Mechelen. Kijk en geniet! 🙂

En ook deze video willen we jullie niet onthouden. Thomas Meunier kreeg het tijdens de wedstrijd aan de stok met Nicolas Verdier. De Mechelen-aanvaller riep de rechtsachter van Club minder fraaie woorden toe. Meunier reageerde met: “Tu es un peu fou ou quoi” en maakte een gebaar richting het lachwekkende blond geverfde kapsel van de gefrustreerde Fransman.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.