Waarom de terugkeer van Refaelov zo belangrijk is voor Club

Waarom de terugkeer van Refaelov zo belangrijk is voor Club

21 november 2015 06:45 - Lior Refaelov blesseerde zich tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het kunstgras van Stayen. Een voetbreuk, zo luidde het verdict. Intussen is het slechts een kwestie van tijd vooraleer hij terug tussen de lijnen staat. En dat kan wel eens cruciaal zijn.

De statistieken bewijzen immers dat de resultaten van Club mét en zonder hem serieus verschillen. Zo behaalde blauw-zwart gemiddeld 2 punten per match mét de flankaanvaller, tegenover 1,71 zonder hem. Daarnaast wordt er meer gescoord wanneer Refaelov op het veld staat: 1,98 goals per match mét de Israëliër en 1,81 zonder hem.

Bovendien is Refaelov nog niet van plan om Club te verlaten. “Ik besef dat ze hier een titel verwachten. Ik wil daar deel van uitmaken”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Vorig jaar ging het niveau door de vele matchen in de play-offs naar beneden, dit jaar moet het omgekeerd.”

Woensdag 25 november maakt Refaelov, samen met Engels, Coopman en Agu zijn comeback bij de beloften van blauw-zwart, die om 19.30u op bezoek gaan bij Lokeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.