Zeven van de tien duurste Club-spelers zien hun transferwaarde toenemen

Zeven van de tien duurste Club-spelers zien hun transferwaarde toenemen

15 november 2015 06:33 - Nu de heenronde in de Jupiler Pro League erop zit, is het tijd voor de eerste conclusies. BlauwZwartFans ging op zoek naar de huidige tien duurste Club-spelers en zocht uit wie van hen zijn transferwaarde zag toe- of afnemen.

Thomas Meunier wordt gewaardeerd op 7 miljoen euro en is zo veruit de duurste speler van blauw-zwart. Daarna volgen maar liefst vier spelers die zo’n 5 miljoen euro waard zijn: Jelle Vossen, Ruud Vormer, Hans Vanaken en José Izquierdo.

Van de tien duurste Club-spelers is enkel de waarde van Hans Vanaken en Victor Vazquez afgenomen. De 23-jarige ex-speler van Lokeren kende volgens Transfermarkt zijn hoogste marktwaarde in januari (6 miljoen euro). Intussen zou hij echter een miljoen minder waard zijn. Ook de Spaanse draaischijf van blauw-zwart ziet zijn actuele marktwaarde dalen, zij het met slechts een half miljoen euro (van 4 miljoen naar 3,5 miljoen euro).

De tien duurste Club-spelers

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.