Zo reageren Preud’homme en Vossen op afwezigheid fans

Zo reageren Preud'homme en Vossen op afwezigheid fans

25 november 2015 20:48 - Club Brugge speelt donderdagavond zijn vijfde en voorlaatste Europa League-duel tegen het reeds geplaatste Napoli. Zoals iedereen intussen weet, zal de wedstrijd achter gesloten deuren plaatsvinden. Michel Preud’homme en Jelle Vossen stonden de pers te woord.

“Het zal zeker apart zijn”, opent de Brugse spits. “We zijn het natuurlijk niet gewoon om in een leeg stadion te spelen. Het is heel jammer dat we in een thuiswedstrijd zonder publiek moeten spelen. Het zal misschien een beetje koud aanvoelen”, klinkt het.

De Brugse coach sluit zich daarbij aan. “Het publiek geeft ons extra kracht en dat is een groot voordeel dat we zullen missen. Nu zal die kracht vanop de bank en van ploegmaats moeten komen.”

Bekijk de persconferentie van Michel Preud’homme en Jelle Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.