Zoveel betaalde Club écht voor Jelle Vossen

Jelle Vossen (Club Brugge - FC Porto)

11 november 2015 06:28 - Jelle Vossen verkaste begin juli naar Engelse tweedeklasser Burnley. Genk ontving zo’n 3,1 miljoen euro voor de 26-jarige Limburger. Eind augustus sloeg Club Brugge vriend en vijand met verstomming door de pas getransfereerde spits naar Jan Breydel te halen. Naar verluidt voor een miljoen minder dan dat Burnley hem een maand eerder gekocht had. 

Die informatie blijkt nu niet te kloppen. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Vossen helemaal niet met verlies verkocht werd door Burnley. Club Brugge betaalde 3,25 miljoen euro voor de aanvaller en dat zou dus 150.000 euro meer geweest zijn dan Genk een maand eerder van de Engelsen ontving.

De insinuaties dat blauw-zwart het begin juli al op een akkoordje had gegooid met Burnley zijn dan ook nonsens. Dit transferbedrag lijkt alleszins plausibeler dan de eerder geschetste transferconstructie. Al zal dat alles een kleine troost zijn voor de Genkse aanhang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.