Zoveel swag heeft Leandro Pereira

Zoveel swag heeft Leandro Pereira

Dat Zuid-Amerikanen een aanpassingsperiode nodig hebben, weten we uit het verleden. Zo ook Leandro Pereira. De 24-jarige Braziliaan slaagde er tot dusver nog niet in om te scoren voor Club Brugge.

Terwijl hij bij Palmeiras 6 keer de weg naar doel vond in 11 wedstrijden, lukte dat bij blauw-zwart nog niet. Integendeel zelfs, want afgelopen weekend liet Pereira nog een dot van een kans liggen tegen Zulte Waregem.

Toch maakt hij zich daar voorlopig weinig zorgen over. “Van zodra ik mijn eerste doelpunt maak, volgt de rest vanzelf”, liet Pereira eerder optekenen in de lokale pers. De Braziliaan verliest er dan ook zijn glimlach niet bij, zoals blijkt uit onderstaande beelden van zijn Instagram-account.

Naar verluidt gaat het hier om het hipste gadget van het moment. Een officiële naam is er nog niet, maar er wordt meestal naar verwezen als air board, hoverboard of mini segway. Wij verkiezen echter de naam die ‘het internet’ ervoor bedacht: swegway.

Pereira amuseert zich op een swegway


Interesse om een swegway te kopen?

Bekijk op bol.com


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , , , , , ,

Comments are closed.