Agressieve politie voert Lestienne af na vechtpartij

Agressieve politie voert Lestienne af na vechtpartij

21 december 2015 05:40 - Maxime Lestienne mocht zich afgelopen zaterdag eindelijk weer voetballer noemen. Na moeilijke maanden van afwezigheid – zowel zijn moeder als vader overleden – mocht hij invallen tegen PEC Zwolle. So far, so good. Maar na de wedstrijd liep het mis.

Ex-Club-speler Lestienne kreeg van PSV-trainer Cocu een kwartier om de 2-2-gelijke stand alsnog in een overwinning om te buigen. De flankaanvaller stond nog geen twee minuten op het veld of hij bood Luuk de Jong de 3-2 aan tegen PEC Zwolle. Daardoor pakte PSV de drie punten en blijven de Eindhovenaren in het spoor van leider Ajax.

Na de match raakten Lestienne en PSV-doelman Zoet in de binnenstad betrokken bij een vechtpartij. Dat bevestigde PSV op zijn officiële website. Op onderstaande beelden is te zien hoe de middenvelder op de grond ligt en in bedwang moet worden gehouden door de politie. Opgelet: agressieve beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.