Anderlecht-speler onthult: “Meunier is een persoonlijke vriend geworden”

Anderlecht-speler onthult: "Meunier is een persoonlijke vriend geworden"

23 december 2015 14:31 - Afgelopen zondag stonden Club Brugge en Anderlecht tegenover elkaar tijdens de topper van de twintigste speeldag in de Jupiler Pro League. Dat was een blij weerzien voor sommige spelers.

“Zondag had Thomas Meunier het niet gemakkelijk met mij, hè”, lacht Frank Acheampong. “Maar Thomas blijft een geweldige voetballer met wie ik graag intense duels uitvecht. Eigenlijk werd hij een beetje een persoonlijke vriend”, onthult de Anderlecht-verdediger.

“Het enige wat ik jammer vind, is dat hij twee jaar geleden die owngoal scoorde die Anderlecht uiteindelijk de titel opleverde. Neen, hij had niet moeten missen. Hij had die bal aan mij moeten laten, want ik stond in zijn rug. Dan had ik die belangrijke goal gemaakt. Ach, Anderlecht tegen Club Brugge, dat is altijd spannend”, besluit Acheampong in Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.