Anderlecht springt in de dans voor transfertarget Club

Anderlecht springt in de dans voor transfertarget Club

23 december 2015 05:38 - Zoals eerder gemeld op BlauwZwartFans heeft Club Brugge interesse in Ludovic Butelle. De huidige nummer één van Angers staat bovenaan op het verlanglijstje van blauw-zwart. Bovendien is de kans groot dat hij vertrekt, al wil Anderlecht nog stokken in de wielen steken.

De 32-jarige Butelle is aan een erg sterk seizoen bezig en staat momenteel derde met Angers. Toch zou de Franse Ligue 1-doelman graag andere oorden opzoeken en is hij erg gecharmeerd door het aanbod van Club Brugge.

Hoewel afgelopen week verscheen dat ook PSG interesse zou hebben, zijn volgens Franse bronnen vooral Club en in mindere mate Anderlecht concreet. Olivier Pickeu, sportief directeur van Angers, verwacht alleszins dat de doelman getransfereerd zal worden. “Het zal moeilijk worden om Butelle komende winter te houden”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.