Anthuenis: “Preud’homme heeft twee spelers met extra wapens”

Anthuenis: "Preud'homme heeft twee spelers met extra wapens"

06 december 2015 13:00 - Club Brugge ontvangt zondagnamiddag het Charleroi van Felice Mazzu. Bij winst springt blauw-zwart naar de leidersplaats. Aimé Anthuenis verwacht alvast dat Michel Preud’homme en de zijnen opnieuw de drie punten thuis zullen houden.

“Voortbouwend op de voorbije maand en rekening houdend met het thuisvoordeel denk ik dat Club Brugge zoveel vertrouwen in huis heeft dat ze ook van Charleroi winnen”, vertelt Anthuenis in De Zondag.

“Een geblesseerde Victor Vazquez zal er bij Club niet bij zijn (Vazquez zit wél in de selectie, maar sukkelt nog met de rug, nvdr), maar Hans Vanaken is een waardige vervanger. Vorige week tegen KV Mechelen etaleerde hij reeds zijn klasse. Club is er bovendien in geslaagd het aantal geblesseerden tot een minimum terug te dringen. Dat geeft enorm veel mogelijkheden voor Preud’homme.”

Tot slot denkt de analist dat er komende weken een belangrijke rol zal weggelegd zijn voor twee spelers. “De snelheid van Tuur Dierckx en de techniek van Lior Refaelov zijn extra wapens voor Preud’homme”, besluit Anthuenis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.