Beelden bewijzen: Club kan alleen verliezen van… eigen veld

Beelden bewijzen Club kan alleen verliezen van... eigen veld

07 december 2015 16:51 - Club Brugge ging zondagnamiddag op een drafje voorbij Charleroi, maar moest enkele minuten voor tijd toch nog het hoofd erbij houden na een onverwachte aansluitingstreffer van Ferber. 

Als we dat tegendoelpunt onder de loep nemen, valt het op dat het slechte veld een cruciale rol speelt. Eerst botsen Tainmont en Duarte tegen elkaar, daarna glijdt Denswil onverwacht uit en is Simons (die logischerwijs Geraerts afdekt) niet meer bij machte om Ferber van een gemakkelijk doelpunt te houden.

Na zijn doelpunt reageerde de Charleroi-aanvaller overigens emotioneel, net zoals Jelle Vossen eerder op de middag. “Ik ben vereerd om te scoren op het veld van François Sterchele”, vertelt de flankaanvaller aan Voetbalkrant.

“Het is een droom die uitgekomen is. Sterchele is altijd mijn idool geweest. Uit respect voor François en zijn prestaties heb ik na mijn goal niet uitgepakt met mijn gebruikelijke handgebaar.”

Naast het belabberde veld in Jan Breydel, dat volgens HLN na de topper tegen Anderlecht op 20 december vervangen wordt, kan ook onderstaande ons van de drie punten houden in eigen huis…

Gelukkig verliest een échte artiest zijn techniek zelfs op een slecht speelveld niet. Getuige daarvan: Victor Vazquez en Lior Refaelov.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.