Belofte maakt schuld: Dierckx in ziekenhuisoutfit

Belofte maakt schuld Dierckx in ziekenhuisoutfit

08 december 2015 06:38 - Tuur Dierckx ging in de vooravond van Club Brugge – KRC Genk zaalvoetballen met zijn vrienden. Omdat een ploeggenoot niet kwam opdagen, besloot de jonge flankaanvaller om een balletje mee te trappen. Dit druist echter in tegen de Club-regels, waardoor Dierckx een boete kreeg en hij verplicht werd tot sociaal werk.

Dierckx, die intussen beloofde om tijdens het seizoen te stoppen met zaalvoetballen, kwam zijn belofte na. Hij verscheen maandag in gepaste outfit in het ziekenhuis en vervulde er een maatschappelijke job voor de Club Foundation. “Boontje komt om zijn loontje!”, klinkt het bij Dierckx. Bij deze lijkt het zaalvoetbalincident dan ook definitief van de baan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.