Bezorgt ex-speler Club een financiële opsteker?

Bezorgt ex-speler Club een financiële opsteker

08 december 2015 20:46 - Het is al bijna drie jaar geleden dat Enoch Kofi Adu naar Jan Breydel gehaald werd. De verdedigende middenvelder kwam toen over van het Deense Nordsjælland voor 1,35 miljoen euro.

Adu kon echter nooit doorbreken bij Club en kwam slechts zeventien keer in actie voor blauw-zwart. Vervolgens werd hij dan ook voor een half jaar uitgeleend aan het Noorse Stabæk Fotball. In de zomer van 2014 verliet Adu onze club en trok hij naar Malmö.

En hoewel hij daar nog een contract heeft tot 2018, zou hij het niet langer naar zijn zin hebben bij de Zweedse ploeg. Bovendien speelt Malmö door zijn teleurstellende vijfde plaats volgend seizoen sowieso geen Champions League. De kans is bijgevolg groot dat Adu Malmö zal verlaten, al schuift de Ghanese middenvelder de verantwoordelijkheid door naar zijn makelaar.

“Ik concentreer me nu op Malmö en ontken dat dit (Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, nvdr) mijn laatste wedstrijd is. Mijn makelaar behandelt de aanbiedingen, hij is de baas wat dat betreft”, klinkt het in zijn interview met Sydsvenskan. Naar verluidt is er concrete interesse uit Israël. Volgens het Zweedse Kvällsposten heeft Club recht op 50% van de transfergelden van Adu, die op dit moment een prijskaartje van zo’n 1,5 miljoen euro draagt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.