Bjorn Engels opgenomen in kerstelftal

Bjorn Engels opgenomen in kerstelftal

Ook met Kerstmis zitten wij met voetbal (lees: Club Brugge) in ons hoofd. En niet alleen wij. Unibet pakte immers uit met een wel erg speciaal kerstelftal. 

Daarin blijkt er een opvallende plaats weggelegd voor Club-verdediger Bjorn Engels. Wij zijn er intussen achter gekomen waarom dat zo is, maar willen niet de spoiler uithangen. Zie jij het? Laat het ons weten via een reactie op onderstaande Facebook-post.

Bjorn Engels in kerstelftal

Wie ziet waarom dat zo is? 😉

Posted by BlauwZwartfans.be on Friday, December 25, 2015


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.