“Bolat zal Club niet verlaten”

Bolat zal Club niet verlaten

16 december 2015 08:52 - Sinan Bolat werd afgelopen zomer voor een seizoen gehuurd van FC Porto. De Turkse doelman kreeg volop zijn kans als eerste keeper, maar viel al snel door de mand. Het gerucht ging dan ook dat Club contact zou opnemen met de Portugese club om zijn uitleenbeurt vroegtijdig stop te zetten. Maar dat blijkt geen optie.

“Sinan doet het seizoen gewoon uit bij Club”, verzekert zijn broer Baris in Het Nieuwsblad. Nochtans zal blauw-zwart naarstig op zoek gaan naar een nieuwe doelman tijdens de winter.

Rafael Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb) en oude bekende Mathew Ryan (Valencia) werden al aan Club gelinkt. Michel Preud’homme zou het immers niet zien zitten om met Sébastien Bruzzese, een weifelende Bolat en Michael Cordiër de play-offs in te gaan.

De moeilijke situatie van Bolat, die overigens niet gelukkig is bij Club Brugge, werd maandag besproken door de entourage van de doelman en Club Brugge. Daaruit bleek dat Bolat het seizoen gewoon uitdoet bij Club, zoals eerder overeengekomen was in zijn contract. “Het is aan hem om de concurrentie aan te gaan”, besluit zijn broer Baris.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.