Boskamp over Gumienny: “Ik heb ook getweet”

Boskamp over Gumienny: "Ik heb ook getweet"

21 december 2015 05:10 - Afgelopen zondag verloor Club Brugge met 1-4 van Anderlecht. Scheidsrechter Serge Gumienny was achteraf de kop van Jut. Ook Johan Boskamp vond zijn beslissingen opvallend.

“Serge nam vreemde beslissingen. En dan zeg ik het nog netjes”, opent Boskamp in Stadion. “Maar ik wil gelijk ook de grensrechters erbij betrekken, want die vlagden ook als een droppie. Er waren momenten bij dat ik echt dacht van: ‘dat kan niet'”.

Na de wedstrijd gaf Gumienny aan dat de pers de druk had opgevoerd. Hij vond het opvallend dat de media in aanloop naar de topper enkele tweets van Anderlecht-fans had uitgelicht. “Schei effe lekker uit zeg met dat tweeten”, reageert Boskamp. “Hoeveel supporters waren dat? Zes geloof ik hé”, lacht de Nederlander de uitleg van Gumienny weg.

“De pers de schuld geven… Wat is dat nou voor slap gelul!”, gaat Boskamp verder. “Ik had ook getweet. Dat ik bij Delhaize twee bananen ben gaan halen en drie appels. Schei nou out seg.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.