Bruzzese verklaart zijn mindere prestatie: “Geen optimale focus”

Bruzzese verklaart zijn mindere prestatie Geen optimale focus

21 december 2015 06:23 - Sébastien Bruzzese zag er bij de 0-2 van Dennis Praet niet goed uit. Achteraf verklaarde de Brugse doelman waarom hij het de laatste tijd zo moeilijk heeft.

“Als je om de drie dagen in de krant leest dat er een nieuwe keeper op komst is, is dat niet optimaal voor je focus”, verklaart Bruzzese in Gazet van Antwerpen.

“Toen Ryan vertrok, rustte er heel wat druk op mijn schouders. Ik ging de concurrentie met Bolat aan en het is aan mij om te bewijzen dat ik het waard ben om de nummer één te zijn. Vanwaar al die geruchten komen, weet ik niet”, aldus de uitleg van de 26-jarige Luikenaar.

Club is vastberaden om zich tijdens de wintermercato met een keeper te versterken. Zo vielen onder meer de namen van Rafael Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb), Mathew Ryan (Valencia), Ludovic Butelle (Angers) en Benjamin Lecomte (Lorient) al. De onderhandelingen met Butelle zouden het meest concreet zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.