Butelle doorstaat medische testen: “Ik ben klaar voor deze uitdaging”

Butelle doorstaat medische testen: "Ik ben klaar voor deze uitdaging"

29 december 2015 03:37 - Ludovic Butelle mag zich nu definitief speler van Club Brugge noemen. Dat meldt de officiële website. De doelman nam afscheid van Angers en kwam met een eerste korte boodschap voor blauw-zwart.

Butelle legde maandag met succes zijn medische testen af en tekende een contract voor 2,5 jaar. De 32-jarige Fransman krijgt rugnummer 1 en trekt zondag mee op winterstage naar het Spaanse Sotogrande.

Via zijn officiële Twitter-account bedankte Butelle in eerste instantie iedereen bij ex-ploeg Angers. Daarna richtte hij zijn boodschap tot blauw-zwart: “Officieel speler van Club Brugge. Ik ben klaar voor dit nieuwe avontuur #nosweatnoglory.” Veel succes Ludovic!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.