Butelle sluit Club-fans nu al in de armen: “De beste!”

Butelle sluit Club-fans nu al in de armen De beste!

30 december 2015 18:00 - Ludovic Butelle, de kersverse doelman van Club Brugge, komt naar verluidt richting Jan Breydel omdat het voor hem de laatste kans is om een prijs te pakken. Daarnaast is ook het financiële plaatje bij blauw-zwart aantrekkelijker voor hem. 

“Butelle was vorig seizoen de drijvende kracht achter de promotie”, vertelt Hugo Brusetti, de journalist die Angers voor Le Courrier de l’Ouest van dichtbij volgt. “Ook dit seizoen liep het heel goed en pakte hij punten op Marseille en tegen PSG voor Angers. De timing van zijn vertrek is dus wel verrassend. Hij ziet Club Brugge waarschijnlijk als een laatste kans om eens een prijs te pakken op het hoogste niveau en mogelijk eens aan te treden in de Champions League.”

Van de 32-jarige Fransman zouden we niet de meest spectaculaire reddingen moeten verwachten, maar wel rust en vertrouwen. Butelle bewees met zijn “#nosweatnoglory” eerder al op Twitter dat hij wat opzoekwerk had gedaan over Club en maakt stilaan ook kennis met de blauw-zwarte aanhang. “Dit zijn de supporters van Brugge. Volgens mij zijn ze de beste”, klinkt het op zijn officiële Facebook-account.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.