Castillo staat voor transferdilemma

Castillo staat voor transferdilemma

22 december 2015 04:05 - Nicolas Castillo speelt momenteel bij Frosinone Calcio, maar kon daar nog geen potten breken. Integendeel zelfs, de 22-jarige huurling van Club Brugge kreeg nog maar 306 speelminuten en vond daarin geen enkele keer de weg naar doel.

Na mislukte passages bij Club Brugge, Mainz 05 en nu ook in de Serie A heeft Castillo zijn zinnen op een vertrek gezet. Zo wil hij tijdens de wintertransferperiode terugkeren naar ex-ploeg Universidad Católica.

Castillo speelde van 2005 tot 2014 bij de Chileense topclub en wil hen erg graag aan de titel helpen. De onderhandelingen liepen erg vlot, maar volgens lokale media kwam de Brugse spits plots met stevige eisen. Zo wil hij een gelijkaardig loon als in Italië, hetgeen voor Universidad Católica niet haalbaar is. Aan Castillo de keuze…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.