Club-beloften krijgen pandoering van rode lantaarn

Club-beloften krijgen pandoering van rode lantaarn

15 december 2015 06:59 - Maandagavond keken de beloften van Zulte Waregem en Club Brugge elkaar in de ogen. En hoewel Essevee de laatste plaats inneemt in het klassement, kreeg blauw-zwart een 4-1-pandoering om de oren. 

Deze keer geen A-kernspelers bij de beloften van Club Brugge. Bij Zulte Waregem daarentegen maar liefst zeven spelers die in aanmerking komen voor de eerste ploeg: Buyl, Ekangamene, Benteke, Brebels, Cordaro, Steppe en Mendy.

Na een dik kwartier stonden Benteke en Cordaro al op het scorebord. Even voor de rust tekende de broer van Christian Benteke voor zijn tweede van de avond. Club prikte tegen via Soenens, maar het was Zaidi die de 4-1-eindscore tegen de touwen schoot.

Opstelling beloften Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.