Club denkt eraan om Gedoz definitief van de hand te doen

Club denkt eraan om Gedoz definitief van de hand te doen

16 december 2015 09:42 - Club Brugge is momenteel volop bezig met de toekomst. Zo worden er heel wat spelers gelinkt aan blauw-zwart. De keerzijde van de medaille is echter dat er ook jongens moeten vertrekken uit de ruime Brugse spelerskern. Felipe Gedoz is mogelijk één van hen. 

Gedoz presteert dit seizoen te wisselvallig en wekt geregeld frustratie op bij de Brugse aanhang. Vooral de laatste weken lukt het de Braziliaan niet om zijn beste niveau terug te vinden.

Volgens Het Nieuwsblad denkt Club er dan ook aan om Gedoz te verkopen. Eerder gaf Fiorentina al te kennen dat het geïnteresseerd is in een uitleenbeurt. Mogelijk probeert blauw-zwart om die onderhandelingen om te zetten naar een definitieve verkoop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.