Club kan eindelijk nog eens feesten in het Guldensporenstadion

Club kan eindelijk nog eens feesten in Guldensporenstadion

26 december 2015 16:23 - Club Brugge heeft voor het eerst sinds 30 december 2009 een competitiewedstrijd in het Guldensporenstadion kunnen winnen. Tien Kortrijksanen werden met 1-4 overwonnen.

De eerste helft werd vooral gekenmerkt door veel strijd. Het was 20 minuten wachten op een eerste kans, maar die was wel meteen raak. Izquierdo, onze Colombiaanse sneltrein, degradeerde de Kortrijk-defensie tot meelopers met een prachtig doelpunt.

Vijf minuten later kreeg Papazoglou een terechte rode kaart na een kopstoot aan Vossen. Toch scoorde de thuisploeg nog voor de rust de gelijkmaker via een kopbal van Tomasevic.

In de tweede helft was het strijdplan van Johan Walem erg duidelijk. Kortrijk kroop achter de bal en liet het initiatief aan blauw-zwart. Dat zorgde voor Brugs balbezit en veel kansen. Op het uur kopte Vanaken Club op heerlijke wijze naar een verdiende 1-2-voorsprong.

Uiteindelijk kwamen ook de ingevallen Diaby en Refaelov nog op het scorebord. Zo wint Club met 1-4 en trekt het met een goed gevoel richting winterstop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.