Club en Gent zorgen voor unicum in Belgisch voetbal

Club en Gent zorgen voor unicum in Belgisch voetbal

18 december 2015 10:08 - Donderdagavond werd er na afloop van Standard – Kortrijk geloot voor de halve finales van de Croky Cup. Club Brugge neemt het daarin op tegen AA Gent. Nu er nog maar vier ploegen overblijven in de Beker van België, worden er naar goede gewoonte heen- en terugwedstrijden gespeeld. 

De heenwedstrijd tussen Club en Gent speelt zich op donderdag 21 januari af in de Ghelamco Arena. Twee weken later, op woensdag 3 februari, ontvangt blauw-zwart de Buffalo’s in Jan Breydel.

Door die bekerwedstrijden zorgen Club en Gent voor een unicum in het Belgisch voetbal. De Slag om Vlaanderen zal dit seizoen namelijk maar liefst zeven keer plaatsvinden.

Eerder keken Preud’homme en Vanhaezebrouck elkaar al in de ogen tijdens de Supercup en in de heenmatch van de reguliere competitie. Daar komt nog een terugmatch bij en nu dus ook twee bekerduels. Tot slot ziet het er eveneens naar uit dat Club en Gent elkaar tweemaal zullen treffen in Play-Off I. Je kan het volledige wedstrijdschema hier raadplegen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.