Club-fans gaan snookeren met Raman

Club-fans gaan snookeren met Raman

21 december 2015 17:25 - Benito Raman zal zijn 5 seconde durende invalbeurt tegen KV Kortrijk niet snel vergeten. De 21-jarige speelvogel besloot na de wedstrijd om de intussen bekende “Alle boeren zijn homo”-gezangen in te zetten en is door AA Gent voor onbepaalde tijd geschorst.

Toen wij gisteren onze boodschap aan Raman schreven, hadden we al zo’n voorgevoel dat de aanvaller serieus gestraft zou worden. En zo geschiedde…

Raman staat op non-actief bij zijn club, heeft het verkorven bij een deel van zijn eigen aanhang en mag straks op gesprek gaan bij holebibeweging Çavaria. “Benito is in de fout gegaan, maar krijgt nu ook een kans om het leerproces te delen met zijn fans en op dat vlak een voorbeeld te zijn”, klinkt het bij Sporza.

Gelukkig zijn wij, de vergevingsgezinde Club-fans, er nog altijd. Wij willen gerust tijd vrijmaken om Raman’s snookercarrière te herlanceren bij het bezoek van zijn ploegmaats aan Jan Breydel. Veel keus heeft hij alleszins niet, want de enige groene mat waarmee hij bij zijn bezoek aan Brugge in aanraking zal komen, is de snookermat. Wie erbij wil zijn, kan hier terecht.

UPDATE: intussen is er ook een “Avondje karaoke met Benito Raman” opgedoken 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.