Club-fans maken Bolingoli met de grond gelijk

Club-fans maken Bolingoli met de grond gelijk

13 december 2015 17:46 - Door de blessure van Laurens De Bock moet Michel Preud’homme op zoek naar alternatieven op de linksachter. Aangezien Davy De fauw er tegen zijn voet speelt en Boli Bolingoli sneller is, koos de Brugse trainer voor de tweede optie tegen de vinnige Standard-aanvallers.

Bolingoli speelde een slechte eerste helft en liep tot overmaat van ramp tegen zijn tweede gele kaart aan na nauwelijks vijf minuten gespeeld te hebben in de tweede helft. Bij een deel van de Brugse aanhang heeft de 20-jarige linkspoot het helemaal verkorven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.