Club gaat transferstrijd aan met Standard

Club gaat transferstrijd aan met Standard

30 december 2015 05:47 - KV Mechelen-verdediger Milos Kosanovic is gegeerd wild op de transfermarkt. Zowel uit binnen- als buitenland is er serieuze interesse voor de Serviër. 

Na de met 2-0-gewonnen wedstrijd tegen AA Gent waren dit de woorden van KV-Mechelen voorzitter Johan Timmermans: “Wij kregen nog altijd geen officiële aanbieding voor Kosanovic en hij gaat dan ook gewoon mee op winterstage.” Intussen is daar verandering in gekomen.

Standard heeft dinsdag immers een officieel bod uitgebracht op Kosanovic. En ook Club zal volgens HLN eerstdaags contact opnemen met het Mechelse bestuur. Omdat de kans groot is dat Duarte blauw-zwart verlaat, blijven er met Engels, Denswil en Mechele slechts drie centrale verdedigers over. Dat is een risico dat Michel Preud’homme liever niet neemt. Bovendien kan Kosanovic ook op de linksachter uit de voeten.

Bij Mechelen willen ze het spel hard spelen. Zij willen hun sterkhouder niet zomaar laten gaan en vragen boter bij de vis. Het is momenteel nog niet zeker of Kosanovic mee op stage gaat. Nog voor 3 januari wordt er een doorbraak verwacht. Tot slot blijft ook Kortrijk-verdediger Benoît Poulain nog altijd in beeld bij Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.