Club heeft Kroatisch international in het vizier

Club heeft Kroatisch international in het vizier

11 december 2015 20:24 - Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel bij FC Midtjylland en is daardoor uitgeschakeld in de Europa League. Blauw-zwart heeft op dit moment een erg ruime kern, waarbij er wellicht veel geroteerd zal moeten worden. Desondanks heeft Club nog een extra verdediger op de transferradar staan. 

Volgens de RTBF wil Club de 24-jarige Marko Leskovic inlijven. De centrale verdediger speelt momenteel bij HNK Rijeka. Hij is 1 meter 88, tweevoetig en kost zo’n twee miljoen euro.

Met Oscar Duarte, Stefano Denswil, Brandon Mechele en Bjorn Engels beschikt Club nochtans al over vier centrale verdedigers. Mogelijk wil blauw-zwart met de komst van een extra verdediger inspelen op een eventueel vertrek van Duarte. De Costa Ricaan mag Club bij een goed bod immers verlaten in de winter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.