Club heeft zijn felbegeerde doelman bijna beet

Club heeft zijn felbegeerde doelman bijna beet

24 december 2015 07:28 - Volgens Het Laatste Nieuws is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Ludovic Butelle zijn handtekening onder een Brugs contract zet. De huidige nummer één van Angers zou aanbiedingen van PSG en Anderlecht naast zich neerleggen om naar Jan Breydel te trekken.

Door het vertrek van Victor Vazquez ziet blauw-zwart twee miljoen euro binnenkomen en één van zijn hoogste lonen wegvallen. Mogelijk profiteert Ludovic Butelle daarvan. De 32-jarige Fransman kan bij Club immers zijn salaris vervijfvoudigen.

Naast het financieel aantrekkelijke aanbod ziet Butelle bij Club Brugge zijn kans om nummer één te worden tussen de Brugse palen. Daardoor laat hij de mogelijkheid om tweede keeper te worden bij topclub PSG aan zich voorbij gaan. Een definitief akkoord van 3,5 jaar is volgens Franse bronnen nabij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.