Club hoopt dat schade meevalt bij Vossen

Club hoopt dat schade meevalt bij Vossen

11 december 2015 12:07 - Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel op het veld van FC Midtjylland en is daardoor uitgeschakeld in de Europa League. De enige Brugse treffer werd ópnieuw gescoord door Jelle Vossen. Al is er mogelijk ook minder goed nieuws voor de aanvaller.

Vossen moest tegen de Deense landskampioen enkele serieuze tikken op zijn enkel incasseren. En hoewel de 26-jarige Limburger de 90 minuten kon volmaken, heeft hij zich daarbij mogelijk geblesseerd.

Vandaag zal verder onderzoek moeten uitwijzen of Club Brugge het al dan niet een tijdje zonder zijn man in vorm moet stellen. Vossen herstelt momenteel ook nog van een handbreuk, die hij opliep tijdens het vieren van zijn doelpunt tegen KRC Genk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.