Club houdt been stijf in transfersoap Vazquez

Club houdt been stijf in transfersoap Vazquez

22 december 2015 04:23 - De overgang van Victor Vazquez naar het Mexicaanse Cruz Azul leek slechts een kwestie van tijd na zijn persoonlijk akkoord, maar voorlopig is Club nog altijd niet van plan om zijn Spaanse spelmaker zomaar te laten gaan.

Cruz Azul bood blauw-zwart eerder al 1,5 miljoen euro voor Vazquez, maar Club eist 2 miljoen. Door het monstercontract dat Vazquez aangeboden werd, willen de Mexicanen voorlopig echter niet toegeven aan die eis van het Brugse bestuur.

Toch kwam de club met een nieuw aanbod. Zo werd er opnieuw 1,5 miljoen euro geboden, maar deze keer met een extra premie van een paar honderdduizend euro als Cruz Azul kampioen zou spelen. Club hapt (voorlopig) niet toe. Dat weet Het Nieuwsblad. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.