“Club in poleposition voor sterkhouder KV Kortrijk”

Club in poleposition voor sterkhouder KV Kortrijk

03 december 2015 06:38 - Club Brugge had in het begin van het seizoen af te rekenen met heel wat blessures. Vooral achteraan was de spoeling dun. En hoewel de Brugse ziekenboeg intussen stilaan leegloopt (enkel Laurens De Bock en Bernie Ibini zijn nog out), zouden ze bij blauw-zwart geen risico willen nemen en richten ze hun pijlen op nog een extra verdediger.

Club wil Benoît Poulain in de wintertransferperiode losweken bij KV Kortrijk. Dat melden zowel Het Nieuwsblad als HLN. Het contract van de 28-jarige verdediger loopt eind dit seizoen af en voorlopig ziet het er niet naar uit dat de Fransman zijn verbintenis zal verlengen bij de Kerels.

De eerste verkennende gesprekken tussen Club Brugge en Poulain zijn alvast achter de rug. Blauw-zwart zal wel de concurrentiestrijd moeten aangaan met enkele andere eersteklassers: AA Gent, KV Oostende en Zulte Waregem.

De sterkhouder van Kortrijk is van plan om in januari een definitieve beslissing te nemen, maar volgens Stefan Van Loock is de overstap naar Club Brugge het meest waarschijnlijk. “Club ligt in poleposition voor Benoît Poulain”, zei hij woensdagavond bij PlaySports. Mogelijk wil Club met deze transfer een eventueel vertrek van Oscar Duarte opvangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.