Club komt met nieuws over terugbetaling Napoli-tickets

Club komt met nieuws over terugbetaling Napoli-tickets

02 december 2015 19:58 - Club Brugge verloor afgelopen donderdag met het kleinste verschil van Napoli. Het grootste verlies was echter de beslissing van burgemeester Landuyt om de wedstrijd achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Club beloofde om ondanks een serieuze financiële tegenvaller de tickets integraal terug te betalen en komt nu met meer uitleg.

“Club besliste vorige week al om iedereen die een ticket kocht voor deze wedstrijd het volledige bedrag terug te betalen. Supporters die een mini-abonnement voor de Europa League kochten, krijgen 1/3de van de totaalprijs terug. Terugbetalingen zullen enkel via overschrijving gebeuren, cash terugbetaling is niet mogelijk”, klinkt het op de officiële website.

Daarnaast komt blauw-zwart met nog een ander voorstel. “Het is anderzijds ook mogelijk om de waarde van het ticket aan een goed doel te schenken. Club selecteerde hiertoe twee projecten: Club Brugge Foundation en Stop darmkanker vzw.” Of je nu je geld op je bankrekening gestort wil krijgen of het aan een goed doel schenkt, hier kan je terecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.