Club komt met update over transfersoap Vazquez

Club komt met update over transfersoap Vazquez

24 december 2015 16:43 - Nu de transfer van Victor Vazquez volgens bepaalde media definitief in kannen en kruiken is, komt Club Brugge zelf met een update. 

Eerder kon je op BlauwZwartFans lezen dat Club en Cruz Azul het volgens HLN eens raakten over de transfer van Vazquez. Club Brugge zelf blijft echter voorzichtig.

“In tegenstelling tot wat vandaag door meerdere media werd bericht, is er nog geen akkoord over de overgang van Victor Vazquez naar Cruz Azul. Naast de nodige garanties ontbreken ook nog enkele inhoudelijke financiële afspraken.”

“Tot nader order is en blijft Victor Vazquez speler van Club Brugge. Victor trainde vandaag gewoon mee met de groep en wordt ook morgen op de Club verwacht. Alle overige informatie komt voort uit niet-officiële bronnen en is speculatie. Club zal enkel opnieuw communiceren indien er definitief nieuws is”, klinkt het in een officiële boodschap.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.