Club neemt genoegen met lager transferbedrag voor sterkhouder

Club neemt genoegen met lager transferbedrag voor sterkhouder

11 december 2015 11:26 - Donderdagavond kon je op BlauwZwartFans lezen dat Victor Vazquez interesse geniet van het Mexicaanse Cruz Azul. En aangezien zowel de Spanjaard als Club een transfer zien zitten, zou het deze winter wel eens sneller dan verwacht tot een akkoord kunnen komen.

De club uit Mexico City is heel erg geïnteresseerd in de Spaanse spelmaker en wil tot het uiterste gaan om hem binnen te halen. Op heel wat Mexicaanse websites verschijnt zelfs dat de deal nagenoeg rond zou zijn, al is dat voorbarig.

Dat Vazquez, die nog tot 2018 onder contract ligt, in de wintertransferperiode andere oorden opzoekt, is dus zeker niet onwaarschijnlijk. De plotse interesse voor de middenvelder zou er gekomen zijn omdat Club genoegen neemt met een lager transferbedrag dan voorheen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.