Club neemt het op tegen AZ op winterstage

Club neemt het op tegen AZ op winterstage

22 december 2015 03:08 - Van 3 tot 11 januari zal Club Brugge zijn winterstage afwerken in Sotogrande. De Spaanse zon is geen onbekende voor blauw-zwart. De voorbije twee jaren trok Club immers ook naar Andalucia. Intussen ligt ook de eerste oefenmatch vast.

Op donderdag 7 januari speelt Club een oefenwedstrijd tegen AZ. De Nederlandse club verblijft voor zijn trainingskamp in Estepona te Malaga. De aftrap staat gepland om 16u, maar de precieze locatie van het duel is voorlopig nog niet bekend. Dat meldt de officiële website van AZ.

Club zal naast de wedstrijd tegen de Nederlandse middenmotor ook nog een andere oefenpartij afwerken. Meer informatie daarover volgt van zodra dit bekend is.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.