Club nodigt zondag twee topgasten uit voor match tegen Anderlecht

Club nodigt zondag twee topgasten uit

17 december 2015 10:16 - Zondagnamiddag staat dé clash tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Voor deze speciale wedstrijd, waarin blauw-zwart op zoek gaat naar 30 op 30 in eigen huis, worden twee topgasten uitgenodigd.

Voor de aftrap van Club – Anderlecht zal Leo Van Der Elst, presentator bij ClubTV Live, Louis Talpe en Karl Vannieuwkerke ontvangen. Acteur Talpe is een fervent Club-supporter en kwam al vaker aan bod tijdens een uitzending van ClubTV.

Een nieuw gezicht tijdens de uitzending is dat van sportverslaggever Vannieuwkerke. Hij is ’s morgens in Brugge voor ‘Football for Life’ van Studio Brussel. Daarin nemen een team van politici, aangevoerd door minister van Sport Philippe Muyters, het op tegen een team van journalisten en analisten, aangevoerd door VRT-journalist Ivan De Vadder.

Vannieuwkerke blijft graag even langer in Brugge om ook de voorbeschouwing van de topper van de twintigste speeldag op zich te nemen. Op de officiële website wordt dan ook aangeraden om op tijd naar het stadion te komen voor deze topeditie van ClubTV Live.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.