Club op Deense bodem: een geslaagd huwelijk

Club op Deense bodem een geslaagd huwelijk

10 december 2015 07:06 - Donderdagavond kan Club Brugge bij winst Europees overwinteren. Daarvoor moet wel eerst FC Midtjylland opzij gezet worden. En hoewel de Deense landskampioen met 1-3 kwam winnen in Jan Breydel, zien de statistieken er alvast gunstig uit voor Michel Preud’homme en de zijnen.

Naast de resem geblesseerden en slechte reeks waaraan FC Midtjylland bezig is, blijkt Club Brugge een goeie reputatie te hebben op Deense bodem.

Blauw-zwart verloor in vijf confrontaties in Denemarken nog maar één keer. En dat is al geleden van 1988-1989, toen Brøndby in de eerste ronde van Europacup I met 2-1 te sterk bleek. Al volstond de 1-0-overwinning uit de heenmatch toen voor de kwalificatie. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vier van de vijf wedstrijden werden winnend afgesloten. De laatste drie nog vorig jaar in de Europa League: 0-2 tegen Brøndby, 0-4 tegen FC Kopenhagen en 1-3 tegen Aalborg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.