Club plakt prijskaartje op Thomas Meunier

Club plakt prijskaartje op Thomas Meunier

03 december 2015 07:01 - Met de wintermercato in zicht kunnen spelers zich nog één maand in de kijker spelen. Mogelijk doet Thomas Meunier dat donderdagavond wel in het bekerduel tegen Lokeren. De 24-jarige rechtsachter gaf onlangs immers aan dat hij graag andere oorden zou opzoeken. 

Club wil zijn sterkhouder echter niet zomaar laten gaan en bevestigde aan Het Nieuwsblad dat de opstapclausule in zijn contract 6 miljoen euro bedraagt. Toch lijkt de kans reëel dat Meunier straks vertrekt.

Eerder was er al interesse van onder meer Wolfsburg en Dortmund, maar toen staken blessures een stokje voor zijn transfer. Intussen heeft ook Inter Milan zich uitdrukkelijk gemeld. Mogelijk krijgen we eenzelfde scenario als bij Mathew Ryan. Toen Valencia met de afkoopsom van 7 miljoen euro zwaaide, kon Club niet anders dan de Australische topkeeper te laten gaan.

Het is alleen nog maar de vraag of Meunier het risico wil lopen dat hij straks niet aan spelen toekomt bij een nieuwe werkgever en zo zijn kansen verkleint op het EK van 2016 in Frankrijk. Blauw-zwart kocht de verdediger in 2010 voor 200.000 euro bij Virton, nadat Anderlecht hem te licht bevond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.