Club richt transfervizier op ‘Roberto Carlos van Finland’

Club richt transfervizier op 'Roberto Carlos van Finland'

03 december 2015 08:48 - Laurens De Bock stond dit seizoen al 1260 minuten tussen de lijnen bij Club Brugge, maar is momenteel out door gescheurde ligamenten in zijn enkel. Aangezien Boli Bolingoli regelmatig tegenviel, speelde Davy De fauw afgelopen zondag in Mechelen op de linksachterpositie. Maar ook die bezetting is niet ideaal, aangezien de 34-jarige verdediger rechtsvoetig is.

Dat zou er wel eens voor gezorgd kunnen hebben dat Club zijn oog heeft laten vallen op Jere Uronen. De 21-jarige linksback is op dit moment één van de absolute smaakmakers bij het Zweedse Helsingborgs IF en wordt als auteur van enkele knappe doelpunten de Finse Roberto Carlos genoemd. Dat weet Helsingborgs Dagblad.

Uronen debuteerde al op 16-jarige leeftijd voor FC Haka en is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. “In voetbal kan alles gebeuren”, vertelt de Finse international. “Ik ben nu vooral aan het genieten en ga over mijn toekomst nadenken van zodra mijn zaakwaarnemer met concrete voorstellen komt.” Ook KRC Genk zou interesse hebben in de diensten van Uronen.

Enkele heerlijke goals van Jere Uronen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.