Club treft doodziek Midtjylland in uitverkocht stadion

Club treft doodziek Midtjylland in uitverkocht stadion

08 december 2015 08:12 - Club Brugge moét donderdagavond gaan winnen in Denemarken om ook na nieuwjaar nog in de Europa League actief te zijn. Tegenstander van dienst: een geteisterd FC Midtjylland. Eén ding is nu al duidelijk: de huidige situatie bij beide clubs is dag en nacht verschil met de heenwedstrijd.

Terwijl Club in Jan Breydel met negen geblesseerden kampte, vertoeven intussen enkel Laurens De Bock (gescheurde ligamenten) en Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) nog in de Brugse ziekenboeg.

Deze keer krijgt Midtjylland met een blessuregolf te maken. Zo zijn er maar liefst zeven basisspelers, waaronder ex-speler Jim Larsen, en twee invallers out. Bovendien is ook kapitein Bak twijfelachtig. Dat meldt HLN. Op sportief vlak loopt het eveneens niet op wieltjes. De Deense landskampioen kon al drie wedstrijden op rij niet meer winnen.

Desondanks belooft het geen gemakkelijke wedstrijd te worden. Midtjylland speelt donderdagavond namelijk in een uitverkochte MCH Arena. De 12.000 aanwezige toeschouwers zullen er alles aan doen om hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Als Legia Warschau zou stunten in Napoli, volstaat een gelijkspel immers niet voor de Denen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.