Club wil diep in de buidel tasten voor doelman: vijfdubbele van huidige contract

Club wil diep in de buidel tasten voor doelman: vijfdubbele van huidige contract

23 december 2015 16:40 - Dat Club Brugge vastberaden is om tijdens de wintermercato een doelman in huis te halen, is al lang geen geheim meer. Michel Preud’homme wil immers niet het risico lopen om met Sébastien Bruzzese, een weifelende Bolat en derde keeper Michaël Cordier de play-offs te moeten ingaan. 

Er vielen vijf namen die in aanmerking komen: Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb), Ryan (Valencia), Lecompte (Lorient) en Butelle (Angers). Vooral laatstgenoemde zou dicht bij een overeenkomst met Club Brugge staan.

De 32-jarige Fransman is erg geïnteresseerd in het aanbod van blauw-zwart en zou, ondanks de huidige derde plaats in de Ligue 1, graag andere oorden opzoeken. Niet onlogisch, aangezien Club hem naar verluidt het vijfdubbele van zijn huidige salaris en een contract voor 3,5 jaar aanbiedt.

Angers, promovendus in de Franse eerste klasse, houdt alvast rekening met een vertrek van zijn sterkhouder. Voorlopig werd er nog geen officieel bod genoteerd, maar als we het Franse footmercato mogen geloven, zal dat niet meer lang op zich laten wachten. Eerder vandaag raakte bekend dat ook Anderlecht interesse heeft in Butelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.