Club wil verbeterde versie van Romelu Lukaku

Club wil verbeterde versie van Romelu Lukaku

01 december 2015 11:54 - Onder meer door het succes van de Rode Duivels staat het Belgisch voetbal vandaag de dag hoger aangeschreven dan pakweg 10 jaar geleden. Dat zorgt ervoor dat heel wat jonge spelers de Jupiler Pro League als een mooie tussenstap zien op weg naar een buitenlandse topclub.

Zo ook Victor Osimhen. De 17-jarige Nigeriaan loodste zijn land op het WK-17 naar de wereldtitel door maar liefst tien keer de weg naar doel te vinden. Het jonge talent is 1 meter 85 en wordt door zijn Belgische makelaarsbureau beschouwd als een verbeterde versie van Romelu Lukaku. Hij is erg kopbalsterk en heeft een harde trap in de voeten.

De makelaar van Osimhen wil hem in januari bij Club Brugge of Anderlecht stallen. Dat weet Het Nieuwsblad. Hij is echter niet alleen in België gegeerd. Ook Chelsea, Arsenal, Wolfsburg en Liverpool staan in het rijtje voor de goaltjesdief. Momenteel ligt hij nog onder contract bij het Nigeriaanse Ultimate Strikers Academy.

Maak kennis met Victor Osimhen

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.