Club wil vierde Braziliaan halen in de winter

Club wil vierde Braziliaan halen in de winter

16 december 2015 08:39 - Nu de kans groot lijkt dat Oscar Duarte aan zijn laatste wedstrijden bezig is bij Club Brugge, gaat blauw-zwart op zoek naar een vervanger. Daarbij zou Club zijn oog hebben laten vallen op een Braziliaan.

Zoals eerder al bekend raakte, volgt Club Alexandre Luiz Reame, beter bekend als Xandao. Russische media melden intussen dat die interesse erg concreet geworden is. Xandao komt momenteel uit voor Kuban Krasnodar en heeft een indrukwekkende cv: hij speelde al bij onder meer Fluminense, Sao Paulo en Sporting CP.

Als Xandao effectief de overstap naar Jan Breydel maakt, is hij de vierde Braziliaan in de Brugse spelerskern. Ook Felipe Gedoz, Leandro Pereira en Claudemir hebben immers de Braziliaanse nationaliteit. Een groot voordeel is dat Michel Preud’homme Portugees spreekt. Hij was immers vijf jaar keeper bij Benfica.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.