Club zoekt oplossing voor youngsters

Club zoekt oplossing voor youngsters

29 december 2015 16:14 - Club Brugge vertrekt zondag op winterstage naar Sotogrande. Nadat eerder bekend raakte dat Sinan Bolat niet meereist naar Spanje, zullen ook Lennert De Smul en Dylan Seys thuisblijven.

Beide youngsters doorliepen de jeugdreeksen van de nationale ploeg en werden vorig seizoen nog kampioen met de beloften van blauw-zwart.

Zowel linksachter Lennert De Smul als flankaanvaller Dylan Seys kwamen nog nooit in actie voor het eerste elftal van Club. Daarom zoekt blauw-zwart naar een oplossing. Beide heren zitten momenteel rond de tafel met verschillende eersteklassers om over een uitleenbeurt te onderhandelen. Dat meldt de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.