De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

20 december 2015 13:17 - Eindelijk is het zover! Vandaag gaat Club Brugge tegen aartsrivaal Anderlecht op zoek naar 30 op 30 in Jan Breydel. Michel Preud’homme en Besnik Hasi sturen onderstaande namen tussen de lijnen.

Blauw-zwart kan niet rekenen op Mechele. Hij blesseerde zich zaterdag in extremis op training. Hasi heeft met Kara en Najar twee geschorsten. Obradovic ligt in de paars-witte lappenmand.

Preud’homme kiest voor het eerst voor zijn droomduo Engels – Denswil achterin. Duarte zit op de bank. Vazquez, die naar verluidt een persoonlijk akkoord heeft met Cruz Azul, staat in de basis ten koste van Vanaken. Izquierdo, Vossen en Diaby moeten voor de Brugse doelpunten zorgen. Serge Gumienny is de scheidsrechter van dienst.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht

Opstelling Anderlecht

Bankzitters: Roef, Conte, N’Sakala, Sylla, Tielemans, De Medina, Lukebakio

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.