De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

03 december 2015 19:27 - Donderdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor het bekerduel tussen Club Brugge en Sporting Lokeren. Blauw-zwart kan in eigen huis uitstekende statistieken voorleggen, maar treft met het team van Georges Leekens wel een échte bekerploeg.

Lokeren won de beker in de voorbije vier jaar maar liefst twee keer. De club trok tweemaal met het kleinste verschil aan het langste eind tegen respectievelijk Kortrijk (2012) en Zulte Waregem (2014).

Trainers Michel Preud’homme en Georges Leekens kiezen voor onderstaande namen. Dat melden de officiële club-kanalen. Opvallend: Victor Vazquez en Leandro Pereira zijn er niét bij. De Spaanse draaischijf heeft last van zijn rug. Scheidsrechter vanavond is Joeri Van de Velde.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club

Opstelling Lokeren

Verhulst – Ninaj, Maric, Ingason, Odoi – Overmeire, Persoons, Ngolok, Miric, Patosi – Coelho
Bankzitters: Copa, Ghadir, Abdurahimi, Rassoul, Melnjak, Enoh, Bolbat

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.