De 11 namen bij FC Midtjylland en Club Brugge

De 11 namen bij FC Midtjylland en Club Brugge

10 december 2015 17:51 - Donderdagavond speelt Club de match van de waarheid in de Europa League. Als Club ook na nieuwjaar nog op het Europese voetbaltoneel wil verschijnen, moét er gewonnen worden van FC Midtjylland.

Michel Preud’homme heeft in de terugwedstrijd tegen de Deense landskampioen slechts twee (De Bock en Ibini) in plaats van negen geblesseerden in de heenmatch. Deze keer kampt FC Midtjylland met een ware blessuregolf. Ook ex-speler Jim Larsen is out met een knieblessure. Opvallend: Bjorn Engels haalt voor het eerst de bank sinds zijn langdurige blessure.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling FC Midtjylland

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.